Jagielnik orzechowy z solonym karmelem
Aksamitny jagielnik z kaszy jaglanej oraz własnej produkcji masła z orzechów ziemnych zwieńczony solonym karmelem z wanilią
Jagielnik czekoladowo-arachidowy
Aksamitny jagielnik na bazie kaszy jaglanej, naszego masła z orzechów arachidowych z dodatkiem miazgi kakaowej i polewą czekoladową
Nernik mango
Kokosowy spód, kremowa masa z nerkowców i mango oraz porzeczkowa polewa
Banoffee pie
Kruchy, czekoladowy spód pokryty karmelem z bananów i daktyli oraz krem ze śmietanki kokosowej z kawałkami bananów
Bez sernik waniliowo-kokosowy z wiśnią
Kremowy sernik na bazie masła koksowego oraz śmietanki kokosowej z kwaskowatą nutą wiśni
(słodzony erytrolem, odpowiedni dla cukrzyków)
Torcik Rocher
Czekoladowy biszkopt nasączony mlekiem orzechowym, aksamitny krem na bazie prażonych orzechów laskowych i polewa czekoladowa